Toren Seattle

De meer westelijk gelegen toren, direct naast appartementengebouw New Orleans, draagt de naam Seattle. Stichting HAL Wonen is van plan de 110 appartementen te verhuren aan deelnemers van het Pensioenfonds HAL (oud-medewerkers van de Holland-Amerika Lijn en hun familie). Hiermee krijgen zij een kans om te wonen in het door hen zo geliefde havengebied. Lees meer >>
LiveStream
Video

Toren Seattle


De meer westelijk gelegen toren draagt de naam Seattle. Stichting HAL Wonen is van plan de 110 appartementen te verhuren aan deelnemers van het Pensioenfonds HAL (oud-medewerkers van de Holland-Amerika Lijn en hun familie). Hiermee krijgen zij een kans om te wonen in het door hen zo geliefde havengebied.

Seattle heeft een prachtige entree, met aansluitend een lobby en een ontmoetings-/horecaruimte met uitzicht op de Rijnhaven. Het ontmoeten tussen de bewoners wordt zo op allerlei manieren mogelijk gemaakt en gestimuleerd.

Bent u deelnemer van het HAL Pensioenfonds en heeft u interesse, neem contact op met info@stichtinghalwonen.nl. Meer informatie over toren Seattle vindt u ook op www.seattlerotterdam.nl.

Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar, welke worden verhuurd via Verwey Vastgoed en TW3. Schrijf u nu in via de projectwebsite www.seattlerotterdam.nl of Funda en wordt op de hoogte gehouden van de start verhuur!
 

INSCHRIJVEN

Bedrijfsnaam
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Email
Gewenste oppervlakte
Gewenste bestemming
Vraag
Controle
Verzenden
BETROKKEN PARTIJEN
v.o.f. Pier III, een samenwerking van BPD en Synchroon Ontwikkelaars. In samenwerking met: Gemeente Rotterdam, Stichting HAL Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park. Bouw: J.P. van Eesteren.