Toren Boston

ALLE KOOPAPPARTEMENTEN VERKOCHT

De meest oostelijk gelegen toren, aan de kant van het Luxor Theater, is appartementengebouw Boston. Boston telt 110 appartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen zijn verdeeld over de 5e tot en met de 23e verdieping. Lees meer >>
LiveStream
Video

Toren Boston


ALLE KOOPAPPARTEMENTEN VERKOCHT

De meest oostelijk gelegen toren is appartementengebouw Boston. Dit woongebouw telt 110 appartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen zijn verdeeld over de 5e tot en met de 23e verdieping.v.o.f. Pier III (BPD en Synchroon Ontwikkelaars). Alle 62 koopappartementen in toren Boston zijn inmiddels verkocht. De 48 huurappartementen worden vanaf 2017 verhuurd door Vesteda. 
 
Opvallend is dat ieder appartement een ruimte buitenruimte heeft. De balkons liggen deels inpandig én kragen ver uit. Prettig, want bewoners kunnen beschut zitten en genieten van de zon. Op enig moment van de dag is er altijd zon op het balkon. Daarbij hebben vrijwel alle bewoners vanaf hun balkon altijd zicht op het water.
 
Ronduit indrukwekkend zijn de raampartijen. Omdat die bijna gevelvullend zijn en een mooie lichtinval geven, maar vooral vanwege het uitzicht. Vanuit een haast serene setting is er een prachtig zicht op het levendige havengebied en de stad. Overigens is het zo dat de zorgvuldig gekozen zichtlijnen en de in glas uitgevoerde balkons en tussendeuren in huis ervoor zorgen dat er bij binnenkomst direct weer contact is met ‘de stad’.

INSCHRIJVEN

Bedrijfsnaam
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Email
Gewenste oppervlakte
Gewenste bestemming
Vraag
Controle
Verzenden
BETROKKEN PARTIJEN
v.o.f. Pier III, een samenwerking van BPD en Synchroon Ontwikkelaars. In samenwerking met: Gemeente Rotterdam, Stichting HAL Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park. Bouw: J.P. van Eesteren.