Rotterdam

Wereldstad met internationale allure
Bruisend Rotterdam barst van de culturele activiteiten en creatief talent. Het hele jaar door kunt u heel uiteenlopende festivals en bijzondere theatervoorstellingen  bezoeken. Combineer dit met het gevarieerde winkelaanbod, ‘tig’ horecagelegenheden, de talrijke musea en de vele architectonische hoogstandjes die de stad rijk is en de aantrekkingskracht is verklaard. In 2014 is Rotterdam tot beste woonstad van Europa uitgeroepen! Lees meer >>
LiveStream
Video

Rotterdam


Bruisend Rotterdam barst van de culturele activiteiten en creatief talent. Het hele jaar door kunt u heel uiteenlopende festivals en bijzondere theatervoorstellingen  bezoeken. Combineer dit met het gevarieerde winkelaanbod, ‘tig’ horecagelegenheden, de talrijke musea en de vele architectonische hoogstandjes die de stad rijk is en de aantrekkingskracht is verklaard.
 
No nonsense
De haven van Rotterdam is de grootste van Europa en behoort ook nog eens tot de belangrijkste havens ter wereld. Vele Rotterdammers werken of werkten in de haven. Het zal u dan ook niet verbazen dat het credo van de échte Rotterdammer ´niet lullen maar poetsen´ is. Toch weten Rotterdammers óók als geen ander hoe je moet genieten, feesten en relaxen. Deze twee uitersten gaan op een unieke manier samen. Laat dat nou precies zijn wat Rotterdam haar karakter geeft. Dit is een ´down to earth´ wereldstad met internationale allure.

Weten wat u in Rotterdam kunt zien en doen?
Uitgebreide informatie vindt u op  www.rotterdam.info. Of ontdek de stad op eigen gelegenheid, bijvoorbeeld met de fiets, de scooter of met de watertaxi!

INSCHRIJVEN

Bedrijfsnaam
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Email
Gewenste oppervlakte
Gewenste bestemming
Vraag
Controle
Verzenden
BETROKKEN PARTIJEN
v.o.f. Pier III, een samenwerking van BPD en Synchroon Ontwikkelaars. In samenwerking met: Gemeente Rotterdam, Stichting HAL Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park. Bouw: J.P. van Eesteren.