Bereikbaarheid

Vanaf de Wilhelminapier rijdt u via de Laan op Zuid naar de A16, die steden als Utrecht, Den Haag en Breda goed bereikbaar maakt. Hartje Rotterdam is snel bereikbaar via de Erasmusbrug. Met de auto, maar ook met de fiets of te voet. Eenmaal de Erasmusbrug over wandelt u zo naar het Euromastpark, diverse musea en restaurants, de ‘Koopgoot’ (Beurstraverse) of de ‘Koopboog’ (Markthal).

Lees meer >>
LiveStream
Video

Bereikbaarheid


Auto, fiets en lopend
Via de Laan op Zuid rijdt u naar de A16, die steden als Utrecht, Den Haag en Breda goed bereikbaar maakt. Hartje Rotterdam is snel bereikbaar via de Erasmusbrug. Met de auto, maar ook met de fiets of te voet. Eenmaal de Erasmusbrug over dan wandelt u zo naar het Euromastpark, diverse musea en restaurants of de ‘Koopgoot’.
 
Watertaxi
Het leukste vervoer van en naar de Wilhelminapier is zonder de meer de watertaxi (StJob). Bij Hotel New York gaat u aan boord om vervolgens uit te stappen in de stad, bij de Euromast of in de Veerhaven, waar opnieuw veel hippe restaurants en cafés te vinden zijn. Ook het Wereldmuseum – én het sublieme restaurant! - vindt u in de Veerhaven.
 
Openbaar vervoer
Aan de kop van de Wilhelminapier, tegenover het ‘nieuwe’ Luxor Theater, ligt de halte van tramlijnen 20, 23 en 25 en metrostation Wilhelminaplein. Met de tram of metro bent u zo in het centrum, op het Centraal Station of bij Ahoy.

INSCHRIJVEN

Bedrijfsnaam
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Email
Gewenste oppervlakte
Gewenste bestemming
Vraag
Controle
Verzenden
BETROKKEN PARTIJEN
v.o.f. Pier III, een samenwerking van BPD en Synchroon Ontwikkelaars. In samenwerking met: Gemeente Rotterdam, Stichting HAL Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park. Bouw: J.P. van Eesteren.