LiveStream
Video

Appartementen


Huur en koop in Boston
In toren Boston komt een mooie mix van huur- en koopwoningen, verdeeld over de 5e tot en met de 19e verdieping.
Zo komen er op de 9e tot en met de 16e verdieping 48 huurappartementen in de vrije sector, met een woonoppervlakte tussen de 80 en 95 m2. Voor de koopappartementen zijn verschillende typen uitgewerkt, die in woonoppervlakte uiteenlopen van circa 82 tot 115 m2 en een ruime prijsrange hebben. Met een prijs in het goedkopere, middeldure of duurdere segment is er voor iedereen wel een geschikt appartement te vinden. Stuk voor stuk zijn het, huur én koop, bijzondere woningen met een balkon van bijna 15 m2 en altijd wel op enig moment van de dag zon.
 
Seattle voor HAL-huurders
In toren Seattle gaat Stichting HAL Wonen ongeveer 110 appartementen verhuren aan deelnemers van het Pensioenfonds HAL (oud-medewerkers van de Holland-Amerika Lijn en hun familie). Deze toren heeft, buiten de luxe appartementen, een eigen entree met servicebalie en diverse ontmoetingsruimten.

INSCHRIJVEN

Bedrijfsnaam
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Email
Gewenste oppervlakte
Gewenste bestemming
Vraag
Controle
Verzenden
BETROKKEN PARTIJEN
v.o.f. Pier III, een samenwerking van BPD en Synchroon Ontwikkelaars. In samenwerking met: Gemeente Rotterdam, Stichting HAL Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park. Bouw: J.P. van Eesteren.